Kleine beurt in Baarlo

Bij Vakgarage Peeten Baarlo Bv wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Peeten Baarlo Bv niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Peeten Baarlo Bv voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Baarlo altijd langs Vakgarage Peeten Baarlo Bv om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Baarlo? Kom dan langs Napoleonsbaan Noord 10b in Baarlo (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgaragepeetenbaarlo.nl  of bel naar 077-4771590.

Contactgegevens

Vakgarage Peeten Baarlo Bv
Napoleonsbaan Noord 10b
5991 NV Baarlo

tel.: 077-4771590
mail: info@vakgaragepeetenbaarlo.nl